Διμερείς συναντήσεις ΥΠΕΘΑ με έξι ομολόγους του στο πλαίσιο της έκθεσης DEFEA 2021

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς Άμυνας που βρίσκονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021 είχε, σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά το τέλος της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης σχετικά με τις πρωτοβουλίες της Ε.Ε. για την Άμυνα, ο Ν. Παναγιωτόπουλος είχε διμερή συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου, Χαράλαμπο Πετρίδη στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

 
 

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνάντησε τους ομολόγους του από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Σίφετ Πόντζιτς και από τη Βόρεια Μακεδονία, Ραντμίλα Σεκερίνσκα.

Εξάλλου, νωρίτερα, σήμερα, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είχε διμερείς συναντήσεις με τον υπουργό Άμυνας της Σλοβενίας, Ματέι Τόνιν, τον υπουργό Άμυνας της Πορτογαλίας, Ζοάο Γκόμεζ Κραβίνιο και τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας, Λορέντζο Γκουερίνι.

Βιβλιοθήκη

Διαβάστε βρείτε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα όρους και έννοιες που συχνά αναφέρονται από τα ΜΜΕ και τους ειδικούς κατά την ανάλυση θεμάτων γεωστρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής.

Διαβάστε Περισσότερα